Jan09

Del rabatten

Billigere bensin og diesel

Her er en superdeal til deg som vil spare penger når du fyller opp tanken på bilen din!

Med dette kortet får du rabatt på drivstoff uansett hvilken bensinstasjon du fyller på. Ikke bare gjelder rabatten i Norge – den gjelder faktisk i hele verden! Så her kan du spare penger når du er på ferietur i utlandet også!

I tillegg gir kortet deg rabatter på en rekke ulike tjenester, som bl.a. hotellovernatting og leiebil. Og du kan bruke kortet når du handler andre varer og tjenester også. Ikke bare bruke kortet, forresten – det er et innebygget “cashback”-system som gir deg penger tilbake hvis du bruker kortet til f.eks. klær og sko!

Kortet gir deg også en rentefri kreditt på 45 dager, og du velger selv hvor stort kredittbeløp du vil ha.

Årsgebyr er det ikke.

Hvis du bruker kortet til å betale for drivstoff og eventuelt andre varer, får du en faktura en gang i måneden. Betaler du den på forfallsdato er det dermed ingen renter eller gebyrer eller noe slikt – kun billigere drivstoff, rabattmuligheter og penger tilbake!

Høres det ut til å være for godt til å være sant?

Vel – dette kortet har åtte år på rad blitt kåret til Norges beste Mastercard! Og det er fordi det faktisk ER sant!

Skulle du ønske å bruke kortet til kontantuttak i minibank, pengeoverførsel til egen konto eller til å utsette betalingen av det du har kjøpt, er dette også fullt mulig. Men da begynner rentene å løpe.

Dropper du kontantuttak og bankoverføringer, og i tillegg betaler for varekjøpene dine innen fristen? Da er dette en helt genial måte å spare drivstoffutgifter på!

Du bestiller kortet ved å klikke på denne teksten!

Du belastes ikke renter for varekjøp dersom du betaler hele utestående saldo ved forfall. Betales kun deler av beløpet, vil det belastes renter for hele beløpet fra kjøpstidspunktet til dato for innbetaling. Det er ingen gebyrer på kontantuttak, men renter påløper fra uttaksdato. Priseks ved utsatt betaling: 15.000 kroner over 12 mnd, total tilbakebetaling 16.907 kroner, eff rente 25,21 %